#1

adidas sneakers dames

in Welcome the 'Paninaro', your new local. Mon Jan 08, 2018 2:40 am
by StanDouglass • 3 Posts

Op 28 nike schoenen december lanceren de mensen bij Nike Sportswear deze zieke Nike Air Force 1 Brazil-collectie. Bestaan uit drie verschillende variaties van het tijdloze silhouetsilhouet, dan zullen jullie allemaal sneakerheads zien dat de Nike Air Force 1 Low Premium, Nike Air Force 1 Downtown en Nike Lunar Force 1 allemaal aankomen bij geselecteerde Nike Sportswear retailers en Nikestore op zaterdag. Alle drie de iteraties geven een frisse witte basis en een paar geleende delen van de Braziliaanse vlag over de inlegzolen. Bekijk een gedetailleerde kijk na de sprong en laat ons weten welk paar je het meest uitkijkt naar copping.

Nike Basketball begint het jaar 2014 met een knaller. Op 1 januari zal Foot Locker de YOTH Nike Kobe 8 zowel in de winkel als online beschikbaar hebben voor jullie sneakerheads. Voor iedereen die van plan bent deze kicks in de winkel te proberen, moet je meedoen aan nike schoenen dames de sweepstakes voor het kaartje die deze vrijdag van start gaan. Voor degenen die zijn geselecteerd, ontvang je zaterdag een melding. Zorg ervoor dat je Foot Lockers bekijkt. Start Locater om erachter te komen of je dichtstbijzijnde plek deze ontvangt en zorg ervoor dat je ons een bericht stuurt adidas schoenen in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

Nadat we al eens naar één paar van de Nike LeBron XI Low hebben gekeken, lijkt het alsof we je eerste keer kijken naar de Dunkman-versie van LeBrons elfde signature-schoen in de lage top. Volledig uitgerust met het kenmerkende logo over de tong, verfvlekken op de tenen en hints van volt op de hiel, worden deze gewrichten naar verwachting in mei 2014 getroffen. Hoewel we nog geen definitieve releasedatum hebben om door te geven, zijn we zeker dat meer informatie naar boven komt zodra de releasedatum dichterbij komt. Bekijk een andere blik na de sprong adidas dames en zorg ervoor dat je een regel neerzet in het commentaar hieronder.

Op 30 december zal de Oregon Ducks Nike Air Foamposite One beschikbaar zijn in NikeStore en Nike Sportswear-retailers selecteren. Volledig uitgerust met een grafische afbeelding van 3M reflecterende vleugels die door het silhouet van de schoenen stroomt, deze gewrichten hebben ook sportaccenten groen aan de veters en de tong. Afgerond met de Ducks-logo's prominent geplaatst over zowel de lip van de tong en de hendel, zullen jullie sneakerheads zeker de geborduurde eendvoeten over het hielkraaggebied opmerken. Lees verder na de sprong om de officiële foto's van deze aankomende release te bekijken en zorg ervoor dat je een bericht achterlaat in de sectie Reacties hieronder.

Om het momentum van de Nike Zoom Kobe Venomron 4 te behouden, hebben de mensen bij Nike zojuist een releasedatum uitgegeven voor de Court Purple / Wolf Grey / Volt colorway. Dit lakers-geïnspireerde kleurenschema zal op 4 januari verschijnen en zal zeker de ogen van sneakerheads overal opmerken zodra ze in de winkelschappen verschijnen. Hoewel dit de neerwaartse versie van de nieuwste schoen van Bryant is, neemt het zeker in populariteit toe. Bekijk een paar meer looks na de sprong en laat ons adidas sneakers dames een regel achter in de comments hieronder.

Op 28 december zullen alle fans van de Nike Roshe Run zich verheugen, want dat is de dag dat de Leopard Nike Roshe Run FB in de VS zal verschijnen. Serving als een van de moeilijkst te volgen kleurenbanen voor het populaire silhouet , allemaal sneakerheads zullen deze zaterdag op Nikestore deze woeste kicks kunnen uitvoeren. Met zoveel andere hittegolven in de komende paar dagen, kunnen deze mogelijk de top van je lijst bereiken? Bekijk een gedetailleerd uiterlijk na de sprong en zorg ervoor dat je een regel neerzet in het gedeelte Opmerkingen hieronder.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Emmanuel Bertram
Board Statistics
The forum has 1458 topics and 2322 posts.