#1

Adidas Stan Smith[

in From APC to Zegna.. Fri May 18, 2018 8:52 am
by MyraSophia • 3 Posts

Bovendien hebben we ook de reeks van de producten geperfectioneerd, en Adidas Stan Smith we zijn ook geïnteresseerd in de meer geavanceerde en volwassen behoeften van de Chinese klanten die kunnen worden gepast. "Normaal 7,8 Å false false false Op basis van de vaste wisselkoers die moet worden berekend, waarbij wordt geprofiteerd van de omzetgroei met dubbele cijfers door groothandel, detailhandel en andere bedrijven, steeg de verkoopomzet van Adidas Group met 14% in het eerste kwartaal van 2012. In vergelijking met de overeenkomstige looptijd van 3,273 miljard euro, steeg de omzet van de groep met 17% in het eerste kwartaal van 2012 werd 3.824 miljard euro bereikt.In het eerste kwartaal van 2012 steeg de activiteit van de groep met 10% dankzij de tweecijferige groei van de verkoopopbrengsten van Adidas.

gebaseerd op aandeelhouders, verhoogd van 209 miljoen euro in 2011 naar 289 miljoen euro en 38% gestegen ten opzichte van Adidas Ultra Boost vorig jaar. Hogere IBT is naar zeggen de belangrijkste reden voor deze toename. Adidas Group's CEO zei: "We kijken uit naar 2012, en met de ontwikkeling van de belangrijke hoek van Adidas in 2012 European Football Championship en 2012 Olympische Spelen in Londen, meer kansen zal achteraf worden Adidas Superstar gevolgd We hebben ons best gedaan om de voorraad op het lagere niveau in de sector te houden. De markt kan worden gezuiverd, bijgevolg zullen we overvloedige revolutionaire producten en merkactiviteiten uitbrengen en we zullen doorgaan naar onze klanten en coöperaties. metgezellen. "Op basis van de vaste wisselkoers die moet worden berekend,

de omzet van het gebied Groot-China steeg met 26%, tot 385 miljoen euro. De centrale atletische prestatieserie heeft een uitstekende rol gespeeld bij de toename van de verkoopinkomsten. Er waren veel consumenten in zowel de dealers als zelfvoorzienende winkels, 10% .Colin Currie, de general manager Adidas Yeezy van Adidas Greater China, zei: "blijkbaar , ons merk floreert op de markt, in de afgelopen twee jaar was er een gestage groei in ons bedrijf, terwijl de distributiekoppeling strikt werd gecontroleerd en het aantal winkels, het aantal en de locaties geoptimaliseerd, ik ken de status, zoals die tegenwoordig is bereikt.

Daarnaast hebben we ook de serie, gloednieuwe en volwassen vereisten van de producten verbeterd. "Normaal 7,8 Â false false false De prestaties van Adidas zijn in vergelijking met zijn concurrenten steeds hoger gebleven In het derde kwartaal van 2012 stegen haar omzet en winst dramatisch, maar het was het tweede probleem van de Rebook Company, de enige grote speler in de Verenigde Staten. Bedrijf heeft de verwachte waarde van zijn omzet dit jaar verlaagd.

De exclusieve winkel was de hoofdspeler. Er was bijna geen groei in de groothandel. De omzet van Adidas in Oost-Europa, China en Latijns-Amerika steeg met tien procent na de aanpassing van de wisselkoers en de stijging was de grootste. Maar Reebok's prestaties daalden met maar liefst vijfentwintig procent. Dus er was een algemene teruggang naar de Noord-Amerikaanse markt. De prestaties van Adidas waren het beste bij Adidas Sneakers Nike en Puma. Hoewel de Nike-groep een sterke groei leek, daalde de omzet van het geheel en de producten.

Hij vroeg: "er zijn dit jaar ongeveer 1000 nieuwe Adidas-winkels geopend, maar zouden we volgend jaar zoveel winkels kunnen openen? Dan komen de inheemse sportfirma's van China intensief naar distributeurs om om zoveel mogelijk goederen te bestellen om de voortdurende toename van uitstekende prestaties te behouden. Nadat al deze producten in de magazijnen van dealers werden gevonden en inventaris werden, is Adidas in het jaar 2009 in de problemen gekomen, en dat jaar, toen voorraadbedrijven moesten ze afstoten met een negatieve winstgroei.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Haley Sawyer
Board Statistics
The forum has 1512 topics and 2376 posts.