#1

adidas ace 17 purecontrol

in From APC to Zegna.. Fri Jan 11, 2019 1:28 am
by LilithObadiah • 3 Posts

New Balance Mardi Gras Sneaker Collection adidas ace 17 purecontrol 5 februari 2010 New Orleans is niet alleen het huis van de Superbowl Champs (hopelijk) maar ze zijn ook het huis van Mardi Gras. Sommigen zeggen dat je pas echt feestviert als je de kans krijgt om door Bourbon Street te lopen en te feesten met de rest van de wereld. New Balance weet hoe moeilijk al dat feesten op je voeten kan zijn, dus brengen ze een speciale collectie uit voor Mardi Gras.De collectie bestaat uit de 525 en 460 sneakers met een bovenwerk van premium leer. Ze hebben een colorway met Mardi Gras-smaak en zijn verkrijgbaar in een zwarte basis van een witte basis. De stijlvolle sneakers zijn versierd met pittige paarse en groene details, een Fleur de lis-symbool op de tong en hiellip en hebben zelfs de beroemde Mardi Gras-kralen aan de veters. Dus als je op weg bent naar New Orleans voor Mardi Gras, of als je gewoon thuis feestviert, heeft New Balance je voeten bedekt. Zoek deze op bij uw lokale New Balance-dealer.

New Balance 1400 New Arrivals 1 februari 2010 De New Balance 1400 vindt zijn weg terug naar de schappen op twee nieuwe kleurmanieren adidas ace 17.3 primemesh die wonderen verrichten op een al prachtige schoen. De hardloper heeft van DDC Lab make-over gekregen en deze releases zijn niet gehecht aan iets in het bijzonder, behalve dat ze dope zijn. De schoenen worden gezien in twee suède kleuren ups die rood of groen bevatten. De felrode 1400 heeft een kast met kastanjebruine mesh en tong, terwijl de groene versies allemaal van suède zijn. Beide adidas all star schoenen hebben 3M-details op het logo en het hiellipje en een zwarte buitenzool, terwijl het rood een zwarte voering heeft en de green een wit heeft. Deze zijn nu verkrijgbaar bij Mita.

New Balance 574 Ceracom 18 januari 2010 De 574 is in veel verschillende stijlen en kleuren te zien geweest, maar de nieuwe 574 Ceracom plaatst zichzelf in een klasse apart.Ceracom, een rubberachtig synthetisch materiaal, werd gebruikt als het primaire materiaal in de bovenkant van de originele 574. Voor de lente van 2010 zal New Balance het materiaal terugbrengen voor zijn bruikbaarheid. Kortom, Ceracom helpt de schoenen langer mee en blijft schoner. Combineer deze bruikbaarheid met de comfort- en ontwerpgeschiedenis van de 574 en je hebt een lustwaardige schoen. De 574 is verkrijgbaar bij Zappos en Nordstroms in bordeauxrood / adidas alphabounce grijs / wit, zwartgrijs / wit en in de kleuren pruim / grijs / wit.

New Balance 576 Pub Pack 18 jan 2010 Je moet van New Balance houden voor deze nieuwste drop. Het Pub Pack is geïnspireerd op de lokale watergaten die de werknemers van de Flimby Plant van het bedrijf na het werk bezoeken om hun drankje op te nemen. Het pak van 576 s is verkrijgbaar in 3 luxere kleuren, waaronder bruin, rood of marine. Het gebruikte leer ziet er zo rijk uit dat ze letterlijk uit een fauteuil zijn gesneden terwijl de voering smeekt om je voet erin te zitten. De inlegzolen zijn geïnspireerd op de vloeren van elk etablissement, waarbij er tapijten of tegels op worden geplaatst en over het algemeen is dit slechts een zeer creatieve druppel.

New Balance 574 Sonic Pack 14 januari 2010 Hier wordt het Sonic-pakket New Balance 574 weergegeven, dat een unieke benadering hanteert voor het maken van materialen om een schoen te maken. Gemaakt van een combinatie van mesh en nubuck, werden de onderdelen gecombineerd met warmte en druk, wat zorgt voor een naadloos ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en bruin, die allemaal bovenop witte zolen zitten. Ze zullen tijdens de komende herfst- of wintermaanden te koop zijn. New Balance CM996M 14 januari 2010 Als onderdeel van hun Spring 2010-releases heeft New Balance deze twee colorways vrijgegeven in het CM996M-silhouet. Ze hebben een combinatie van materialen, waaronder mesh, suède en lakleder langs de bovenkant. Perforaties en mesh worden gebruikt als bronnen van ventilatie, maar zorgen ook voor mooie ontwerpen. De hier getoonde kleurstellingen zijn wit / groenblauw en paars / zilver. Je kunt er nu een bij Mita ophalen.

New Balance x Overkill Berlin Pack Closer Look 13 adidas bermuda januari 2010 De New Balance in handen krijgen x Overkill Berlin Pack is misschien niet zo eenvoudig, omdat het een speciale overzeese drop is. Of je nu een vrome New Balance-volgeling bent of gewoon iemand die van verpakking en presentatie houdt, je bent waarschijnlijk geïnteresseerd in hoe het aanbod van de twee er in zijn geheel uitziet. De druppel wordt geleverd met een coole grafische zwart-witte kaart met de Berlijnse muur, een rode Overkill-sticker, een fotoboek en natuurlijk de schoenen. De daling ziet er goed uit en om dat punt verder te bewijzen, zijn hier een paar promo's via SneakerFreaker.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Haley Sawyer
Board Statistics
The forum has 1512 topics and 2376 posts.